Tammikuun lopulla toteutui pitkään odotettu unelma (äidin ainakin), kun suunnattiin Samuelin, mummin ja äidin voimin katsomaan Disney on ice- prinsessaklassikoita. Meillä oli viime vuonna jo tarkoitus mennä katsomaan jääshow, mutta silloin samuel sairastui kuumeeseen pari päivää ennen ja täytyi esitys jättää väliin.

Saavuimme paikalle juuri sopivasti siten, että kun pääsimme istumapaikoille niin esitys alkoi. Samuel seurasi silmä kovana jään tapahtumia ja aina välillä kysäisi, että missä se kuhmiko (tuhkimo) oikein on.

kaikille esiintyjille Samuel antoi hurjat taputukset aina esityksen päätyttyä

 

Ensimmäisenä jäälle saatiin Aladin ja Jasmin, sekä tietysti henki

 

Lentävämatto sai kovasti ihmetystä osaksensa

 

Sitten jäälle saapuivat kaunotar ja hirviö, johon Samuel totesi: en minä pelkää.

 

värikäs vedealainen maailma ja pieni merenneito ystävineen.

Siinä vaiheessa kun pieni merenneito muuttui ihmiseksi ja pyrstö (Housut joissa leveät lahkeet, näytti aivan pyrstöltä) muuttui jaloiksi, kuiskasi Samuel äidille:" äiti tolla tätillä ei ole housuja" :) Äiti kyllä sitten korjasi, että on sillä pienet housut ja pieni hamekin, näetkö? Johon Samuel totesi hetken katseltuaan:" Joo-o on sillä pienet housut".

 

Lumikin hilpeyttä herättävät 7 kääpiötä :)

 

JEEEEE!!!! Mikki ja Minni

 

Hassu Hessu

 

prinsessat ja prinssit yhdessä jäällä, tosin kuhmiko (tuhkimo) puuttui vieläkin

 

kato äiti, hiiriä! Lopulta pienen miehen odotus palkittiin ja tuhkimo saapui hiirineen. Sen verran on tämä satu Samuelin mieleen, että osasi hienosti laulaa laulujen mukana (on tätä jonkun verran kateltu videolta kotona)

 

Kuhmiko olen täällä, huusi Samuel ja vilkutti kovasti kurpitsavaunuissa matkustavalle Tuhkimolle. Tuhkimon tanssiaisiin päättyi upea esitys.

Luulempa että näistä esityksistä tulee meille perinne tulevaisuudessa...