Lauantaina suunnattii meille jo perinteeksi muodostuneille joulumarkkinoille myymään leivonnaisia yms. Helluntaiseurakunnan nuorisotyön hyväksi. Isi ja Samuel jäivät vielä nukkumaan, kun äiti ja Daniel suuntasivät aamuhämärässä kohti myyjäispaikkaa. Isi ja Samuel saapuivat markkinoille sitten myöhemmin aamupäivällä. Oli mukava markkinapäivä. Tavattiin ihmisiä, laulettiin joululauluja, Samuel pääsi testaamaan temppurataa ja Daniel jaksoi hyvin olla äidin ja muiden myyjien seurassa "tiskin" takana ja kauppakin kävi mukavasti. Oli mukava olla taas porukalla markkinoilla mukana!


Tässäkö tulevaisuuden jouluevankeliumin Joosef...??? Ehkä, mistäpä sitä tietää, mutta vanha kunnon kukkuu-leikkihän tässä on kyseessä :)


Näin sujuu ruokailu mukavasti. Meidän myyntipöytä oli ihan lavan edessä ja kun alettiin lauleskella joululauluja katsoin parhaaksi laittaa Danielille kuulosuojaimet, koska kaijuttimet oli ihan vieressä.


Samuel juoksi suoraan halaamaan joulupukkia, kun hänet näki (viime vuonna pelkäsi joulupukkia niin että itku tuli).


Samuel sai joulupukilta pienen lahjapussin, jossa oli kuivattuja hedelmiä (hyvä idea!) ja ne hävisivät alta aikayksikön pienen herkuttelijan suuhun.


Samuel viihtyi pitkän tovin muovailemassa ja testaamassa erilaisia muotteja. Toinen suosittu juttu oli temppurata ja niin vauhdikasta oli siellä meno, että kun piti lähteä, sain aika hikisen pojan puettavaksi ulkovaatteisiin.

Markkinoilta ajeltiin Kaisa-tädin kynttiläkutsuille. Mukavat kutsut, vaikka muita vieraita ei paikalla ollutkaan. Mukava esittelijä ja herkullista tuoretta pullaa NAM! Kyllähän sieltä muutama juttu oli "pakko" tilata :)
Ennen kotiin lähtöä pistäydyttiin vielä mummilla ja vaarilla.

Mummilla oli aika painava jalkatreeni :o)
Illalla pakkasin iltapalan syöneet yöpukuiset pojat, ulkovaatteissa autoon ja uni valtasi takapenkin ennen kuin kotiin päästiin. Isin kanssa siirrettiin sitten pojat autosta omiin sänkyihinsä unia jatkamaan.