Itsenäisyyspäivänä saatiin seuraksemme Sanna ja Jussi (Samuelin kummit) sekä heidän lapset Aleksi (äidin kummipoika), Laura, Lauri ja masuvauva. Kummeja ja leikkikavereita olikin jo odotettu ja heistä oli puhuttu pitkin viikkoa. Touhua riitti koko päiväksi ja välillä syötiin ruokaa ja nautittiin herkuista. Aleksi ja Laura lähtivät alkuillasta vielä Laurin ja Samuelin kanssa ulos ja siellä saatiin aikaiseksi vauhdikas sählypeli. Mailoja tosin oli vain kaksi, mutta se ei tahtia haitannut. Voihan mailan korvikkeena tässä tapauksessa käyttää Samuelin haravaa ja lumilapiota.
Daniel ei juuri vierasta, mutta jostain syystä Jussi on sellanen ihminen, jota Daniel vierastaa. Tällä kyläily keikalla Daniel jo kuitenkin leikki Jussin kanssa kiitos ja ole hyvä leikkiä. Tarjoamalla Jussille lelua, saaden sen kohta takaisin. Jussin syliinkin uskalsi jo ilman itkua :)
Kirsi-äidin täytyi toki vähän tunnustella Sannan vatsassa majailevaa masuasukkia ja lopulta suostui asukki ilmoittelemaan itsestään niin että näkyi ja tuntui :)
Kiitos oikein ihanasta päivästä teille kaikille ja nähdään taas pian :)


tykinkuula kaksikko Samuel ja Lauri. Nämä kaverit ne ehtii ja kerkiää, hitaammat ei pysy perässä! (kokemusta on)


Aleksi ja Daniel.
Kovasti tykkää sekä Aleksi, että Laura sylitellä Danielia ja hyvin Daniel heidän sylissään viihtyy. (ehdin tällä kertaa napata kuvan vain Aleksin sylissä olevasta Danielista, vaikka pitkän tovin sylitteli Laurankin kanssa)