Vietimme antoisan päivän poikien ja siskoni kanssa kierrellen kirpputoreja. Tällainen liukumäki oli yksi löydöistä, joka tarttui mukaan. Samuel on jo vähän iso mäkeen, mutta se ei tahtia haittaa, kovassa käytössä mäki on ollut. Hyvä niin, sillä Samuel hieman pelkää leikkipuistojen liukumäkiä, sillä on tullut sellaisesta kerran mukkelis makkelis alas.
Kiitos Kaisa kivasta päivästä!


Haloo haloo! Kenen kanssa Samuel mahtaakaan keskustella??? Tätä on äitikin harrastanut pienenä tyttönä (enää en taida moiseen asentoon taipua!) kauan ennen kännyköitä :)




Äiti toimi tässä yhtenä päivän ystävälleen kukkakimppu kuskina ja kun palasin kotiin oli tällasia leluja tuomisina. Hetihän niitä piti kokeilemaan päästä! Samuel tykkää saippuakuplien puhaltelusta muutenkin ja tämä uusi nalle puh piti sitten ottaa kylpyynkin mukaan. Tuli muuten vaahtokylpyyn hienoja kuplia :) Daniel tyytyy vielä lähinnä makutestien tekoon ja tuo hyrrä on kyllä aika ahkerasti suussa. Yhtenä syynä lienee, sen herkullinen väri. Kiitos Ellu!!!


Pieni tutkimusmatkailija pulassa. Niin on Danielilla kova kiire tutkia maailmaa, että aina ei ehdi katsoa mihin on menossa. Keittiön pöydän alta löytyy monta mielenkiintoista juttua, mutta tuolin jalkojen neliössä on sitten jumissa, kuin karsinassa. Eikä sieltä ilman apua mihkään päässyt.


Näin jotenkin tämän seisomisen pitäisi toimia...


JEE!!! Mä osasin! (ikää "huimat" 8kk 1vk eikä alastulosta mitään havaintoa)


Kontata en vielä osaa (ryömien kuljen kyllä vauhdikkaasti), mutta kiipeämisessä olen aika etevä. (arvatkaa vain kuinka monta kertaa meillä pää kolisee, kun ei äiti millään ehdi koppaamaan, joka kerta kun alas on tarvis...)


Äidin ja isän uuttera pikkuapulainen perunan nostossa. Pikkasen vielä vaatii harjoittelua tuo kuokan käyttö, mutta tästä on hyvä aloittaa.