Reilu viikko sitten maanantaina strattasi meidän perhe lomareissuun ja suuntana oli Kalajoen hiekkasärkät. Oli varattu sieltä mökki viikoksi. Säät ei meitä oikein suosineet, vettä satoi melkein joka päivä :( Tekemistä ja ihmeteltävää oli kuitenkin riittämiin ja tietysti perheen yhteistä aikaa, ilman arjen kiireitä.


Rohkea Suomalainen! Ilma oli viileä, vaikka aurinko paistoikin, niin tuuli kovaa, mutta koska vihdoin oltiin rannalla, uimaan oli päästävä


Kivaa on!!!! luonnon oma taideteos rantahiekassa taustalla
Daniel vietti Samuelin uintireissun vaunuissa, nauttien päiväunista


Mökkimme takapihalta löytyi leikkipaikka, jossa oli keinut ja liukumäki. Samuel oli usein jo aamusta siellä keinumassa. Samalla äiti nautti kuistilla/sisällä aamukahvista, toimien samalla valvovana silmänä.


Danielkin pääsi isin sylissä, rintarepusta käsin kokeilemaan keinumista. Ilmeestä voi päätellä että kivaa oli.

Läheltä löytyi myös iso leikkipuisto, jossa piipahdimme sään salliessa.

Samuel juoksee linnoituksen sillalla


JEE, olen voittaja!!!!


kaikki kiipeämis jutut on nyt kovassa huudossa ja taitavasti Samuel kiipeileekin, joskus niin korkealle, että äitiä jo vähän hirvittää...


isi vähän avusti, Daniel katselee maailmaa ilmasta käsin, eikä näytä paljon päätä huimaavan


kieli keskellä suuta, tasapainoilua keinun yli


mä kaivan kuomarilla (=kaivurilla) Tässä yksi loman ehdottomista hiteistä, kaivuri johon laittamalla kolikon pääsi kaivamaan. Näitä löytyi melkein, joka hotellin edestä ja Samuel oppi sanomaa:" laita kolikko tohon, että toimii". Daniel seurasi veikan kaivuu hommia vaunuista käsin.


Kyllä on pienen ihmisen elämä vaikeeta!!! Jukupark (huvipuisto) oli jo sulkeutunut tältä kesältä ja Samuel olisi halunnu kovasti sinne mennä. Ei ymmärrä pieni mies, että sinne ei pääse, vaikka kuinka yritettiin selittää asiaa. Lopputulos on tässä, Samuel makasi pyörätiellä selällään ja huusi, äiti ja isä oli vielä niin tylsiä, että kävivät viereiselle puiston penkille vain istumaan ja antoivat toisen huutaa.


Daniel katseli ihmeissään huutavaa isoveikkaa.


Mitäs sä sielä oikein kuvailet, mä olen aamupesulla?


odottelen tässä ruokaa, on aika kätevä tää "matka syöttötuoli"


Löydettiin paikallinen kirpputori ja sieltä pojille muutama uusi lelu. Ajatus kyllä oli että auto on Samuelille ja vauvalelu Danielille, mut niinhän se on et toisen on jostain syystä kiinnostavampi.

Kylpylä hotelli Sanista löytyi lasten leikkihuone, joka tietty täytyi käydä katsastamassa

veljekset rapukeinussa


Daniel kokeili myös keinunallea, aika hyvä on tasapaino jo, mutta varuiksi on hyvä olla lähellä, ettei putoa kyydistä :)

Mummi ja vaari saapuivat seuraksemme mökille, kovasti oli Samuel heitä jo odottanutkin, kun asiasta aiemmin oli jo valmiiksi puhuttu.


Samuel ja mummi meressä! Mummin sylissä oli mukava lämmitellä, kun varpaita alkoi paleltaa :)


Saunan jalkeen Samuel nautti mummin ostamaa nimipäivä jätskiä, hyvää oli, mutta tuutti oli sen verran iso, että isä sai auttaa jätskin loppuun syönnissä, eikä ollut siitä lainkaan pahoillaan :)


Päivän touhujen jälkeen on turvallista nukahtaa mummin syliin.


anna vaari kovaa vauhtia!!!!

Tarkotus oli mennä mummin ja vaarin kanssa rannnalle uudelleen, mutta kun aamulla tehtiin lähtöä alkoi sataa kaatamalla. Hetken odoteltuamme sade lakkasi ja lähdettiin kävelemään rantaa kohti. Sade kuitenkin alkoi uudelleen ja yltyi koko ajan, joten lopputuloksena palasimme läpi märkinä takaisin mökille pääsemättä edes rannalle asti.
Iltapäivällä suuntasimmekin sitten kylpylä sani-faniin nauttimaan uimisesta ja lämpimästä vedestä.


Samuel menossa vaarin kanssa isoon altaaseen, varovasti mutta varmasti


Heiii, mä olen täällä mummin kanssa uimassa.


Samuel äitin kanssa villin virran pyörteissä, pikkasen on pojalla huolestunut ilme


Daniel kävi isin kanssa kokeilemassa isoa allasta. Terhakasti matkusti kellukkeen päällä ja tiukasti piti kiinni


Sitten täytyikin jo tulla porealtaaseen lämmittelemään, sen verran viileämpää vesi oli isossa altaassa. Lämpimissä kuplissa on mukava köllötellä  :)


Porealtaan lämmössä, kummalla onkaan isommat jalat???


Samuel ja mummi yhteis uinnilla

Kiitos mummille ja vaarille käynnistä ja mukavista uinti hetkistä :)

Kaikki loppuu aikanaan ja niin oli pakattava auto ja suunnattava matka kohti kotia. Mukava oli reissata, mutta mukava oli taas palata kotiinkin.

Joko mennään, me ollaan valmiita?!