Vielä loman päätteeksi hyppäsimme laivaan ja matkustimme päiväksi tukholmaan tapaamaan ystäviämme. Olimme varanneet vähän isomman b-luokan hytin, ihan sen takia, että tilaa olisi vähän enemmän, kun oli vaunutkin mukana. Täytyy sanoa, että hyttiin olimme tosi tyytyväisiä, luulen et hytin sijainti oli kaikki eniten Samuelin mieleen. Hytti sijaitsi aivan leikkihuoneen vieressä. Siellä vietimmekin suurimman osan laivalla vietetystä ajasta, tutustuen kaikkiin leikkihuoneen ihanuuksiin.
Samuel odotti kovasti tapaavansa Ville Viikingin ja se odotus palkittiikin heti alku matkasta, kun Ville Viikinki tuli tapaamaan lapsia leikkihuoneeseen. Ville kysyi Samuelilta, että kun hän on kissa niin onko Samuelkin kissa? Samuel totesi:" joo-o", joten sehän on sitten harvinaisen selvä juttu.


pojat Ville Viikingin karvaisessa sylissä


mitä pieni edellä...


sitä iso perässä, vai miten se oli???


meidän oma Samuel/Ville Viikinki


Samuel viihtyi pallomeressä tosi hyvin ja löysi nopeasti uusia kavereita. Yhteiset leikit sujuivat hyvin huolimatta siitä, että yksi puhui suomea, toinen ruotsia ja venäjää sekä portugaliakin löytyi. Ei ollut kielimuuri estettä, vaikka yhteistä kieltä ei ollutkaan.


Kaiken touhun lomassa tuli nälkä ja suuntasimme etsimään ruoka paikkaa. Hyvin maistui ruoka Samuelille, varsinkin kun lasten päydästä löytyi ranskalaisia, pieniä hampurilaisia ja ketsuppia. Samuelin syötyä toivat tarjoilijat hänelle puuhavihon ja kynät, niin jaksoi poika istua pöydässä ja äiti ja isä saivat rauhassa syödä.


Toisten syödessä, Daniel keskittyi katselemaan ihmisiä ja lirkuttelemaan tarjoilijoille.


Tällasen hieno leppäkerttu maalauksen Samuel sai käsivarteensa, vähän ennen kuin laiva saapui Tukholmaan.

Laila, Anni ja Mika olivatkin meitä vastassa satamassa, saapuessamme Tukholmaan. Lailan ja Annin johdolla suuntasimme läheiseen leikkipuistoon, joka sijaitsi kukkulan laella. Sinne sai kiivetä varsin kiemuraista polkua pitkin.


Äitikin ihastui tähän keinuun ja mielellään ottaisi kotiinkin tällasen :)


Daniel pääsi kokeilemaan vauvakeinua ensimmäistä kertaa ja voi sitä naurun kiherrystä


lelujen lisäksi, Samuel tutustui myös puiston lähimaastoon, mm. kiipeili kalliolla (huom. päässä ihka uusi Ville Viikinkin lippis)


Laila ja Anni oppaamme leikkipuisto seikkailussa
Kiitos Laila ja Anni seurasta ja yhteisestä ajasta. Oli ihana nähdä pitkästä koko teidän perhettä!

Sitten olikin aika suunnata tunelbaana asemalle ja matkustaa tapaamaan Maaritia ja Emmaa. Siellä vierähtikin aika leikkien ja jutellen sekä syöden ruokaa ja herkkuja.

Samuel viihtyi Emman kanssa leikkimässä parvekkeella. Parveke olikin Samuelille uus juttu, sellaista kun ei kotoa löydy.
Kiitos kun saimme tulla. Oli mukava viettää aikaa yhdessä.

Oli aika suunnata satamaan ja laivalla kohti kotia

Hei hei Anni, Laila, Mika, Emma, Maarit ja Ruotsi

Paljon käveltiin päivän aikana ja tosi hienosti Samuel jaksoi kävellä koko päivän. Vasta, kun satamaan tuli vähän kiire matkusti Samuel vaunujen päällä istuen, isin työntäessä.


Samuel sai hienon tatuoinnin, josta tosin käsiä pestessä ehti jo kulua pois villen miekka


Samuel osallistui isin kanssa karkki bingoon ja tässä esittelee voittajan karkkipussiaan


karkin syönti on muuten tarkkuutta vaativaa puuhaa...


veljekset rakentelee yhdessä jättileegoilla


Työmies ottaa oman osansa, kyllä on leegolla kokoa


Danielin mielestä pallomeri on vielä liian pelottava paikka


Huomenta vaan, kohta saavutaan Helsinkiin ja sitten olis taas aika suunnata kotiin. Kyllä on ollu tapahtumarikas reissu