Kyllä se vaan on niin ihanaa katseltavaa, kun pojat jo ajoittain leikkivät yhdessä. Ihan selkeitä yhteisiä juttuja on veljeksillä havaittavissa, enenevässä määrin, vaikka ikäero vielä on aika huomattava ja Daniel aika pieni.


Kaappi ukot :)

Siitä asti kun Samuel on ollut pieni, on keittiössä ollut yksi kaappi tyhjennettynä hänen leikkeihinsä. Välillä siellä on autot rivissä, tai leluja muuten vain, mutta kaikkein hauskinta sinne on mennä piiloon ja laittaa ovi kiinni. Nyt on Danielkin tutustunut keittiön kaappiin sisältä päin. Sielllä on mukava istuskella yhdessä ja leikkiä vaikka pikkuautoilla.


kukkuu

Kukkuu leikit on Danielista erityisen mukavia tällä hetkellä ja kun harson alta löytyy vielä Samuelin naama on ilo ylimmillään. Tämä leikki toimii niin, että Samuel makaa/istuu lattialla ja laittaa harson päänsä yli ja odottaa aivan hiljaa. Daniel tulee ja kiskoo harson pois, Samuel huutaa kukkuu ja molemmat nauraa. Tämä leikki saattaa jatkua pitkäänkin, kun pääsee hyvin käyntiin.


me hypättiin laivaan!

Elokuun risteilyn jälkeen, on Samuel usein leikkinyt erilaisia laiva leikkejä. Pyykkikori useinmiten toimittaa laivan virkaa. Laivassa on kiva istua yhdessä, mutta toisinaan Daniel on matkustaja ja Samuel työntää laivaa ympäri huushollia.