Jälleen on saavutettu meidän perheessä yksi lapsiperheen etappi ;) Samuelilla oli elämänsä ensimmäiset naamiaiset maanantaina, puuha-pyhäkoulussa. Samuel aloitti puuha-pyhäkoulun tänä syksynä, kokoontuvat noin kerran kuukaudessa. Naamiaisista on puhuttu pitkään (ovat olleet tiedossa kuukauden päivät). Asu suunnitelmaakin on ehditty vaihtaa moneen kertaan.
Ensin Samuel ilmoitti haluavansa olla intiaani. Oikein hyvä, kun meiltä valmiiksi löytyykin intiaanipäälikön sulkapäähine. Viikon päästä olikin toinen ääni kellossa, haluan olla merirosvo poika ilmoitti. Ei ongelmaa, totesi äiti. Silmälappua, huivia miekkaa yms. löytyy kyllä. No kuinka ollakkaan mielipide muuttui vielä viime hetkellä ja vaikka äiti kuinka yritti vielä tarjota muita vaihtoehtoja, ei mikään muu enää kelvannut. No kyseiseen asuun ei oikein ollut rekvisiittaa valmiina ja äidin mielikuvitus on tällä hetkellä vissiin jo jonkinlaisessa talvihorroksessa, kun tuntui ettei mitään toimivaa löydy asun toteuttamiseen. Niimpä isä lähti tutkimaan Etolan naamiaispuku valikoimaa ja ongelma ratkesi sillä reissulla, sitten piti enää vain valita millainen asu halutaan, kun vaihtoehtoja oli niin monta :)

Saanen siis esitellä....

Ritari Samuel!

(voin lämpimästi suositellä Etolaa, jos etsii valmista naamiaiasua. Meiltä ainakin löytyi runsas valikoima erilaisia, sekä tytöille, että pojille)