Lauantaina juhlittiin vaarin 60v synttäreitä. Pojat olivat oikein edukseen juhlavaatteissa ja oli tosi kivat juhlat. Samuel touhusi leikkikavereiden kanssa koko päivän ja Daniel katseli ihmisiä, sylistä käsin. Haitari kiinnosti Danielia myös kovasti ja lumoutuneena tuijotti soitinta, kun se soi. Todettiin soittajan ja hänen vaimonsa kanssa, että taitaa olla pojasta kasvamassa tulevaisuuden musikantti, aika näyttää.

Pöydät notkuivat herkuista ja ne kyllä maistuivat. Samuel löysi tiensä ongelmitta karkki kipolle ja yläkerran huoneen nurkasta löytyi lopulta aikamoinen keko karamelleja, joita Samuel söi vielä seuraavana päivänäkin :) Porukassa olivat leikkikavereiden kanssa niitä sinne juhlissa kuskanneet :)

Ettei vain turha jännitys juhlista loppuisi, kävi Samuel kahlaamassa enon öljy/pakkasneste ämpärissä ja ihan kaksi kertaa. Suihkureissuhan siitä tuli ja vaatteet meni vaihtoon. Pienten poikien äitinä ei elämä käy tylsäksi, koskaan ei tiedä mitä keksivät. Tutkittavaa löytyy sieltä, mistä aikuinen ei osaisi edes etsiä mitään mielenkiintoista ;)


meitin poitsut juhlatamineissa (kiitos Kaisa kuvista) Samuel tosiaan oli vaikea vangita kameraan, kun koko ajan oli kauheesti touhua. Daniel katselee touhuja turvallisesti isän sylistä.

Kiitos vaari ja mummi oikein ihanista juhlista!!!