Pari viikkoa sitten, kun oltiin lähdössä jumppakerhosta Samuelin kanssa kotiin näki Samuel koululaisia luistelemassa jäällä. Silloin ei voitu jäädä ulos luistelua katsomaan, kun poika oli jumpan jäljiltä hikinen ja liian vähissä vaatteissa ulkoillakseen ja itkuhan siitä tuli.  Koko kotimatkan huusi takapenkilla: "Haluan luistelemaan". Muuten hyvä, mutta ei omistanut sillon vielä luistimiakaan, koska ei ollut osottanut asiaan mitään kiinnostusta. No nyt tuli harvinaisen selväksi, että haluaa luistella. Niimpä isä seuraavana päivänä asioille mennessään, kävi kiertämässä läheiset kirpputorit ja löysikin yhdet just oikean kokoset poikien harjoitusluistimet, sekä tietysti mailan ;) Mummilta ja vaarilta saatiin enon vanha kypärä, joten oltiin valmiita ensimmäisiin luisteluharjoituksiin, koko perheen voimin.

Ihan hyvin Samuel luistimilla seisoo, mutta hirvitys meinasi iskeä, kun ei se luisteleminen oikein vielä onnistunutkaan.

 

"Haluan kävellä kengillä": totesi Samuel hetken luistelua kokeiltuaan. Sitten jäälle tuli koululaisia liikuntatunnilla luistelemaan ja heidät nähdessään Samuel huusi:"Minä luistelen, katsokaa minua"! :)

 

Daniel tyytyi seuraamaan Samuelin ensimmäisiä luistelu harjoituksia rattaissa istuen.

 

Hopoti-hoi heppa!

Luistelu harjoitusten päätteeksi poikettiin vielä läheisessä leikkipuistossa keinumassa ja laskemassa mäkeä.